Babeczki Summer Squash
Przepis Lato Squash Cupcakes może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 25 minut. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz prażone na sucho migdały, mieszankę ciasta betty, olej roślinny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Babeczki Jogurtowe Summer Squash Citrus, Beach Cupcakes: Key Lime Pie Cupcakes Dekorowane Na Lato, oraz Ogolone letnie Squash z kwiatami squasha.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, wymieszać razem dyni, ciasto mix, wody i oleju z trzepaczką aż prawie gładka, o 2 do 3 protokół. Wymieszać z czekoladą.
Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin, upewniając się, że zawierają chipsy czekoladowe w każdym z nich.
Piec 20 do 24 minut lub do wykałaczki lub tester ciasto wstawione w centrum wychodzi czysty. Schłodzić na patelni 10 minut.
Wyjąć z kubków muffin; całkowicie schłodzić na stojakach chłodzących, około 30 minut.
Babeczki chłodzone mrozem z lukrem.
Posypać zmiażdżone migdały na wierzchu.