Babeczki Różowo-Rabarbarowe

Babeczki Różowo-Rabarbarowe
Jeśli chcesz dodać więcej amerykańskich przepisów do swojego pudełka z przepisami, babeczki z różowym rabarbarem mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za 21 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 2 g białka i 7 g tłuszczu. Ten przepis służy 18 osobom. Można nim delektować się o każdej porze, ale szczególnie nadaje się na Dzień Matki. 1206 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, cukru, brązowego cukru i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 22%. Wynik ten jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Najlepsza forma z różowym rabarbarem, Sałatka z różowym rabarbarem i Forma z różowym rabarbarem.

Instrukcje

1
W dużej misce ubić śmietankę z cukrem na jasną i puszystą masę. Wbij jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i gałkę muszkatołową; dodawać do ubitej masy na zmianę z maślanką, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Włóż rabarbar.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
3
Wyłożone papierem foremki na muffiny napełnij do dwóch trzecich.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
4
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta. W razie potrzeby zamroź.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowe sherry, porto i Moscato d'Asti to świetny wybór na babeczki. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Riesling Ste Chapelle Special Harvest z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Riesling ze specjalnych zbiorów Ste Chapelle
Riesling ze specjalnych zbiorów Ste Chapelle
Aromaty świeżych pokrojonych brzoskwiń, moreli i cytrusów ustępują smakom miodu, brzoskwiń i skórki pomarańczowej. Wino jest słodkie, ale dobrze zbalansowane z wyraźną kwasowością i długim finiszem miodowo-owocowym.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeWiosenne
Magazyn