Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek,więc spróbuj babeczek z jagodami owsianymi Chia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, brązowy cukier, olej kuchenny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 104 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Babeczki Z Jagodami Chia, Płatki Owsiane Z Nasion Chia, oraz No Cook Chia Seed Oatmeal dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj 24 kubki na muffinki lub linię papierowymi wkładkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W dużej misce przesiać mąkę, cukier biały, proszek do pieczenia, sól i sodę oczyszczoną; dodać owies i Nasiona chia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Prażone I Pistacje
Nasiona Chia
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Wymieszać sok pomarańczowy, mus jabłkowy, olej, i jajka razem w misce; mieszać do mieszaniny mąki, aż ciasto jest po prostu połączone. Złóż jagody na ciasto. Łyżka ciasto do przygotowanych kubków muffin, wypełniając 3/4-pełne.