Babeczki marchewkowe z lukrem serowo-brązowym
Babeczki marchewkowe z brązowo-maślanym lukrem serowym mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 484 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.1 za porcję. 173 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, madras curry, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marchew i ananas babeczki w / Brązowy masło śmietana ser lukier, Marchew, cukinia babeczki z klonem i serem śmietankowym brązowy cukier lukier zwieńczony kandyzowanym orzechem, oraz Babeczki dyniowe z masłem brązowym z lukrem karmelowo-serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić masło w małym rondelku i gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż złoty kolor i aromatyczny, o 5 protokół.
Zdjąć patelnię z ognia i przenieść do dużej miski. Niech brązowe masło ostygnie do temperatury pokojowej.
W innej dużej misce, przesiać razem brązowy cukier, migdałowy posiłek, mąka ciasto, proszek do pieczenia, i przyprawy. Użyj gumowej szpatułki lub plastikowego skrobaka do ciasta, aby przepchnąć wszelkie grudki przez Przesiewacz.
Dodać białka i sól do suchych składników i ubijać, aż będzie gładka. Umieścić około ćwierć tego ciasta do miski z schłodzonym brązowym masłem i ubijać, aż dobrze połączone. Następnie dodać brązową mieszaninę masła z powrotem do miski pozostałych trzech czwartych ciasta i ubijać, aby połączyć. Za pomocą gumowej szpatułki złóż marchewkę.
Przykryć miskę i przechowywać w lodówce ciasto na 8 godzin lub na noc.
Gdy będziesz gotowy do upiec babeczki, Rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż studnie patelni z muffinkami z papierowymi wkładkami i odstaw na bok.
Wyjmij ciasto z lodówki i zgarnij je do przygotowanej patelni do muffinów, używając nieco mniej niż 1/2 szklanki ciasta na babeczkę i równomiernie podziel ciasto między studnie patelni do muffinów.
Piec przez 25 minut bez otwierania piekarnika, aż szczyty babeczek będą ładnie kopulowane i równomiernie złociste. Po 25 minutach można otworzyć piekarnik i sprawdzić doneness, pieczenia kilka minut więcej, jeśli to konieczne, dla całkowitego czasu pieczenia 25 do 28 minut.
Wyjąć patelnię z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu przed wyjęciem babeczek.
Babeczki schłodzić do temperatury pokojowej, a następnie polać lukrem z brązowym masłem (patrz kolejne kroki).
Umieścić masło w małym rondlu na średnim ogniu i gotować, mieszając często, aż złoty kolor i aromatyczne, 3 do 5 minut po roztopieniu masła.
Do miski wlać brązowe masło i odstawić do całkowitego ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Do miski miksera elektrycznego wrzucić serek śmietankowy, dodać cukier puder, ekstrakt waniliowy i sól. Następnie, używając uchwytu wiosła, ubijaj mieszaninę przez 2 minuty. Obróć prędkość w dół do średnio-niskiej i powoli mżawka w brązowym maśle. Kontynuuj bicie przez 1 minutę, a następnie zeskrobaj wiosło i miskę, a lukier jest gotowy do użycia.