Babeczki lniane i owocowe
Babeczki lniane i owocowe to bezmleczne poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 247 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oleju roślinnego, jajka, orzechy włoskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Lniane, Pełnoziarniste ciasteczka lniane, owocowe i przyprawowe, oraz Babeczki Z Lnu Żurawinowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek lub posmaruj (lub użyj sprayu do gotowania) DNA filiżanek do muffinek. (Aby uzyskać najlepsze wyniki, użyj kubków papierowych.)
W średniej misce wymieszaj muffin mix, siemię lniane, żurawinę, orzechy włoskie, wodę, olej i jajka tylko do wymieszania (ciasto będzie grudkowate). Ciasto podzielić równomiernie między kubki muffin (około 2/3 pełne).
Piec 17 do 21 minut lub aż złoty kolor i Topy Wiosna z powrotem po dotknięciu. Ostudzić 5 minut; ostrożnie wyjąć z patelni (jeśli nie używasz papierowych kubków, przed wyjęciem należy obrócić nóż wokół krawędzi kubków). Całkowicie schłodzić przed przechowywaniem.