Babeczki Letnie Blackberry

Babeczki Letnie Blackberry
Babeczki BlackBerry Summer mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 398 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, sól, dżem z jeżyn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Mało kto lubi ten deser. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Blue Velvet, BlackBerry Curd i Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes, Babeczki z jeżyn z jeżyn, oraz Beach Cupcakes: Key Lime Pie Cupcakes Dekorowane Na Lato.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Masło i cukier ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym do uzyskania kremowej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do mieszaniny masła na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
4
Umieść papierowe kubki do pieczenia w 2 (12-cup) patelnie na muffinki i pokryj sprayem do gotowania; łyżka ciasto do filiżanek, wypełniając dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
5
Piec przez 12-15 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Napełnij każdą babeczkę za pomocą 1 1/2 szklanki dżemu jeżyn. Aby wypełnić babeczki, włóż koniec drewnianej łyżki lub kołka do środka babeczki, aby zrobić dziurę. Wypełnij plastikową torbę z zamkiem błyskawicznym nadzieniem lub lukrem. Użyj nożyczek lub nożyc kuchennych, aby przeciąć około 1/4 cala z jednego rogu torby; włóż torbę do otworu w babeczce. Ściśnij delikatnie, aż nadzienie znajdzie się na wierzchu każdej babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Z JeżynDżem Z Jeżyn
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
7
Aby przygotować lukier waniliowy, pokonać pierwsze 4 składniki na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając z małą prędkością aż do wymieszania. Beat z dużą prędkością 2 minuty lub aż kremowy. Zrób 3 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier WaniliowyLukier Waniliowy
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
8
Wymieszać pozostałe 1/4 szklanki dżemu do lukru waniliowego. Każdą babeczkę zamrozić lukrem smakowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
BabeczkiBabeczki
DżemDżem
9
Wymieszać jeżyny i cukier. Każdą babeczkę ułożyć jeżyny tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
BabeczkiBabeczki
CukierCukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn