Babeczki Kukurydziane Z Jagodami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Mini-muffiny z kukurydzy z jagodami. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz maślankę, sodę oczyszczoną, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Babeczki Jagodowe Mini, Pełnoziarniste Babeczki Z Jagodami Mini, oraz Mini Babeczki Jagodowe Cytrynowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.
Mąkę kukurydzianą, mąkę, sól i proszek do pieczenia połączyć w misce do mieszania. W osobnej misce połącz maślankę, mleko, jajko i sodę oczyszczoną. Wymieszać, aby połączyć.
Dodać stopione skracanie, stale mieszając.
Dodajemy ekstrakt z wanilii, następnie mieszamy suszone borówki (można użyć trochę więcej lub trochę mniej, jeśli chcesz.)
Wlać do natłuszczonej patelni mini-muffin, starając się, aby jagody pozostały równomiernie rozłożone.
Piec przez 10 minut lub tak, lub do złotego koloru. Aby zrobić masło waniliowe, połącz zmiękczone masło, kawior z fasoli wanilii i cukier. Mieszaj do całkowitego połączenia, następnie rozłóż do ramekina i podawaj z ciepłymi babeczkami. (Masło można przygotować wcześniej i przechowywać w lodówce.)