Babeczki Kokosowe Z Nadzieniem Cytrynowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj babeczek kokosowych wypełnionych cytryną. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 62 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Mieszanka ciasta mix, kokos, instant cytrynowy pudding i ciasto napełniania mix, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 19%. Spróbuj Babeczki wypełnione śluzem z lukrem bagiennym { aka babeczki z limonką kokosową}, Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe, oraz Babeczki Czekoladowe Z Nadzieniem Kokosowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 24 (2 1/2 cala) kubki muffin z wkładkami papieru; odstawić.
Rozłóż 1 szklankę kokosa na blasze do pieczenia. Tosty przez 6 do 8 minut lub do złotego koloru. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
W dużej misce do mieszania, połączyć ciasto mix, pudding mix, jajka, mleko kokosowe, olej, i żółty barwnik spożywczy; pokonać mikserem elektrycznym na niskie przez 30 sekund. Zeskrobać bok miski. Beat na nośniku przez 2 minuty więcej. Łyżka ciasta do przygotowanych kubków muffin, napełniając każdy o 3/4 sposób pełny.
Piec przez 15 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu ośrodków wyjdzie czysta. Fajne babeczki w kubeczkach muffin na stojaku z drutu przez 5 minut.
Wyjąć babeczki z kubków muffin i całkowicie ostudzić na stojaku z drutu.
W średniej misce, wymieszać 1/2 szklanki bitej śmietany lukier i twarogu cytrynowego, aż połączone.
Ostrym nożem wykonaj 1/2 cala szczeliny w górnym środku każdej schłodzonej babeczki.
Umieść nadzienie cytrynowe w jednorazowym worku z rurkami; wycinaj mały koniec z jednego rogu torby i napełniaj rurką babeczki.
W średniej misce wymieszaj ekstrakt kokosowy z pozostałą bitą śmietaną i zamroź babeczki.
Wrzucić razem tosty kokosowe i pozostałe 1/2 Puchar untoasted Kokosowe.
Posypać mieszankę kokosową na matowe babeczki.