Babeczki Kalejdoskop

Babeczki Kalejdoskop
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj babeczek Kalejdoskop. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 27 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz wszystkie przeznaczenia mąki, masło, vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka Kalejdoskop z buraków i granatów, Kalejdoskop Sałatka Pomidorowa Z Winegretem Balsamiczno-Oliwkowym, oraz Baby Shower Cupcakes: bananowe czekoladowe babeczki z lukrem z masłem orzechowym Macadamia.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia dwie 12-filiżanki Muffin puszki z paper cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól wymieszać w średniej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W misce miksera wyposażonego w przystawkę do łopatek, masło i cukier śmietany do lekkiego i puszystego, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodatku; zeskrobać miskę gumową szpatułką w razie potrzeby. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać mieszaninę mąki do kremowanej mieszaniny w 2 lub 3 porcjach, na przemian z maślanką, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6
Wyjąć miskę z miksera. Rezerwa około 1 szklanki ciasta do barwienia (trzymaj go z boku).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Większą porcją ciasta napełnij wyłożone papierem kubki muffinowe do połowy pełne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
8
Podziel 1 filiżankę ciasta na kilka mniejszych misek (jednak wiele kolorów chcesz), i odcień każdej porcji inny kolor. Łyżka kolorowe ciasto do plastikowych toreb lub do worków rurowych. Jeśli używasz plastikowych toreb, odetnij mały otwór w rogu toreb, aby można było przepuścić ciasto przez otwory.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Rura kolorowe ciasto na górze wypełnionych kubków cupcake w kropki wzór, naprzemienne kolory i rozmiary kropek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
10
Piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 18 do 20 minut. Schłodzić przez 10 minut przed przeniesieniem babeczek do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć. W razie potrzeby, pokroić każde ciasto na pół i umieścić Hojny łyżkę lukru w centrum, w stylu kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn