Babeczki Jogurtowe Cytrynowo-Malinowe
Przepis cytryna malina jogurt Cupcakes może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w okolicy 1 godzina i 30 minut. Ten deser ma 199 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, oryginalny jogurt malinowy, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Cytrynowe babeczki z lukrem Malinowo-waniliowym jogurtowym, Greckie Babeczki Jogurtowe Z Lukrem Malinowym, oraz Malina Cytryna Mrożony Jogurt.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, ubić składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 18 do 22 minut lub do wykałaczki włożonej w pobliżu centrum wychodzi czysty. Ostudzić 10 minut; wyjąć babeczki z patelni do stojaków chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W średniej misce, beat masło i cukier puder z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż połączone. Ubić w startej skórce z cytryny i wystarczająco dużo soku z cytryny na średniej prędkości, aż będzie puszysta i o pożądanej konsystencji orurowania lub rozprowadzania.
Dodaj wystarczającą ilość żółtego koloru żywności dla pożądanego koloru, bijąc na niskiej prędkości, aż do całkowitego wymieszania.
Rura lub rozłożyć lukier na babeczki. Bezpośrednio przed podaniem udekoruj każdą babeczkę mrożonymi kawałkami jogurtu (wskazówki poniżej).