Babeczki Jagodowo-Orzechowe Otręby Owsiane
Babeczki jagodowo-orzechowe otręby owsiane mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli, substytut jajka, granola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Babeczki Z Otrębami Jagodowymi, Babeczki Z Otrębami Jagodowymi, oraz Najlepsze Babeczki Z Otrębami Jagodowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Linia 12 filiżanek muffin pan z papierowymi wkładkami do muffinów i wkładkami natryskowymi z natryskiem do gotowania.
W dużej misce wymieszaj otręby owsiane, mąkę, brązowy cukier, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, cynamon i sól. W osobnej misce wymieszaj sos jabłkowy, substytut jajka, olej rzepakowy i ekstrakt waniliowy. Dokładnie wymieszać mieszankę musu jabłkowego z mieszanką mąki. Złóż jagody i orzechy pekan. Łyżka ciasta do przygotowanych kubków muffin.
Posyp ciasto granolą i lekko naciśnij granolę, aby się przykleiła.
Piec 18 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż wykałaczka włożona do muffinki wyjdzie czysta. Schłodzić na stojaku z drutu.