Babeczki jagodowo-orzechowe otręby owsiane mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli, substytut jajka, granola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Babeczki Z Otrębami Jagodowymi, Babeczki Z Otrębami Jagodowymi, oraz Najlepsze Babeczki Z Otrębami Jagodowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Linia 12 filiżanek muffin pan z papierowymi wkładkami do muffinów i wkładkami natryskowymi z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów Graham
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
W dużej misce wymieszaj otręby owsiane, mąkę, brązowy cukier, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, cynamon i sól. W osobnej misce wymieszaj sos jabłkowy, substytut jajka, olej rzepakowy i ekstrakt waniliowy. Dokładnie wymieszać mieszankę musu jabłkowego z mieszanką mąki. Złóż jagody i orzechy pekan. Łyżka ciasta do przygotowanych kubków muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Szklanki Kwaśnej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Podzielone