Babeczki Jagodowe Bezglutenowe

Bezglutenowe babeczki z jagodami mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mąki, jagód, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Spróbuj Bezglutenowe, Bezmleczne, Jagodowe Muffinki Owsiane, Carrie S. Forbes - Gingerlemongirl.com: Muffinki Ze Świeżych Jagód Streusel (Bezglutenowe, Bez Kazeiny), oraz Muffinki jagodowe bezmleczne i bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Posmaruj 12 filiżanek muffinek.
Wymieszać 1 1/2 szklanki cukru cukierniczego, Mączka migdałowa, masło, mąka, białka, i guma ksantanowa razem w misce, aż tylko połączone. Mieszanina będzie lekko ziarnista. Łyżka ciasta do przygotowanych kubków muffin. Borówki rozsypać na cieście.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek muffinki wyjdzie czysta, około 25 minut. Schłodzić muffinki na patelni przez 10 minut przed przeniesieniem do stojaka z drutu. Wsypać około 2 łyżki cukru cukierniczego.