Babeczki Jagodowe
Babeczki jagodowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Za 31 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 6G tłuszczu i w sumie 209 kalorii. Ten przepis służy 20. 18 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Mieszanka proszku do pieczenia, masła, koszernej soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Otis Spunkmeyer Blueberry Muffins-co jest lepsze niż świeże muffinki jagodowe, Niezwykle jagodowe-EY Blueberry Muffins, oraz Magnolia Bakery Blueberry Muffins-zrób muffinki tak jak w piekarni dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Wyłóż foremki na muffinki papierowymi wkładkami.
Przesiej mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól do dużej miski i wymieszaj razem. W osobnej misce wymieszaj maślankę, masło, skórkę z cytryny i jajka. Zrób dziurę w środku suchych składników i wlej mokre składniki do suchych składników.
Mieszaj widelcem, aż się zmiksuje. Złóż jagody do ciasta. Nie przesadzaj! Za pomocą standardowej (2 1/4 cala) łyżki do lodów lub dużej łyżki nabierz ciasto do przygotowanych filiżanek, wypełniając je prawie do pełna.
Piecz babeczki przez 20 do 25 minut, aż się zarumienią.