Babeczki dyniowe z budyniem
Babeczki dyniowe z budyniem mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Mieszanka soku z cytryny, ekstrakt z wanilii, serek śmietankowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Spice Pudding Cupcakes, Babeczki Budyniowe Z Dynią Karmelową, oraz Pumpkin Praline Cupcakes: Babeczki Dziękczynienia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 24 Muffin cup z linii paper muffin liners.In dużą miskę za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło i oba cukry, aż lekkie i puszyste.
Dodać jajka po kolei. Beat w wanilii i puree z dyni.
Wymieszać mąkę, pudding mix, soda oczyszczona, sól, cynamon, i przyprawa pumpkin pie razem w osobnej misce, a następnie stopniowo dodawać do mieszaniny dyni mieszając tylko do blended
Wlać ciasto do kubków muffin i piec przez 20-25 minut lub do góry są złote i wykałaczka wstawione wychodzi czysty. Schłodzić w patelni przez 10 minut przed removing.In miskę do miksowania, ubij śmietanę do uzyskania sztywnych szczytów i odstaw na bok. W drugiej misce, beat serek, masło, cukier cukier, wanilia i sok z cytryny, aż kremowy. Bitą śmietanę wymieszać z serem śmietankowym. Zamroź babeczki.