Babeczki Czekoladowo-Serowe

Przepis czekoladowo - serowe babeczki gotowe w około 20 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz cukier, Devil ' s Food Cake mix, vanillan extract, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Koszerne na wielkanocne czekoladowe babeczki: bez mąki czekoladowe babeczki z polewą czekoladowo-serową, All American BBQ Cupcakes: Smoky Chocolate Cupcakes with Sweet Corn Cream Cheese Frosting, oraz Czekoladowy Anioł Food babeczki z czekoladą serek bita śmietana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiksować zmiękczony twarożek i kolejne 3 składniki na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż do wymieszania. Odstawić mieszaninę na bok.
Przygotować ciasto ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Umieść 36 papierowych kubków do pieczenia w patelniach na muffinki. Łyżka 1 łyżka ciasto ciasto do każdego kubka papieru na patelni; top każdy z 1 łyżka masy ser śmietankowy. Top śmietana ser mieszanka z 1 łyżka ciasto ciasto.
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i pozostawić do całkowitego ostygnięcia na stojakach z drutu.
Babeczki posypać cukrem pudrem.
Ciasto tunelowe z serem czekoladowym: przygotuj mieszankę serów śmietankowych zgodnie z zaleceniami. Przygotować ciasto mix zgodnie z zaleceniami.
Wlać połowę ciasta do natłuszczonej i zalanej mąką 10-calowej patelni z rurką. Top ciasto na patelni z mieszaniną twarogu, tworząc pierścień.
Pozostałe ciasto przelać na patelnię.
Piec w 350 przez 45 minut lub do czasu, aż długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni 30 minut na stojaku z drutu.
Wyjmij ciasto z patelni; umieść na półmisku i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.