Babeczki czekoladowe z polewą z pianki

Babeczki czekoladowe z polewą z pianki
Czekoladowe babeczki z tostami polewa Marshmallow może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 199 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka sody oczyszczonej, krem z kamienia nazębnego, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Słodkie babeczki ziemniaczane z polewą z pianki, Bezglutenowe babeczki S ' mores z tostami polewa Marshmallow, oraz Babeczki ze słodkich ziemniaków z polewą z pianki # tributetolis.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. Linia 2 (12-studzienkowe) patelnie na muffinki z papierowymi wkładkami; odstawić.Doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
2
Zdjąć z ognia, dodać czekoladę i kakao, i ubić na gładką masę; odstawić do ostygnięcia na 15 minut.W międzyczasie, ubić razem mąkę, soda oczyszczona, i sól w średniej misce, aż połączone; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CzekoladaCzekolada
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieść masło i cukier w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i ubijaj na średniej prędkości, aż stanie się puszyste i jasne, około 5 minut. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski i łopatki gumową szpatułką.Przywróć mikser do średniej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
SzpatułkaSzpatułka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodaj jaja 1 na raz, pozwalając każdemu w pełni włączyć przed dodaniem następnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
5
Dodać kwaśną śmietanę i wanilię i ubić, aż tylko połączone (mieszanina będzie wyglądać lekko zsiadłe). Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski i wiosła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodaj jedną trzecią zarezerwowanej mieszanki mąki i obróć mikser na niską prędkość, mieszając, aż mąka zostanie po prostu włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodaj połowę schłodzonej mieszaniny czekolady i wymieszać, aż tylko włączone. Kontynuuj z kolejną trzecią mieszanki mąki i pozostałą mieszaniną czekolady i zakończyć pozostałą mąką, mieszając, aż wszystkie składniki zostaną włączone i mieszanina będzie gładka. Zatrzymaj mikser, wyjmij miskę i wymieszaj ręcznie Pozostałe smugi mąki, upewniając się, że zeskrobujesz dno miski.Napełnij studzienki muffinowe około trzech czwartych drogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Umieść patelnie na muffinki obok siebie w piekarniku i piecz przez 8 minut. Obróć patelnie z przodu do tyłu i z boku na bok i piec, aż wykałaczka włożona do środka babeczek wyjdzie czysta, o 7 do 8 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
9
Umieść patelnie na stojakach z drutu i pozostaw do ostygnięcia przez 10 minut.
1
Umieść schłodzone babeczki na blasze do pieczenia (mogą być dotykane) i odstaw je na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Podgrzać brojlery do wysokiej i zorganizować stojak w środku.Napełnij średni rondel 1 cal wody i doprowadzić go do gotować na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
BrojlerBrojler
3
Białka, cukier, śmietanę z kamienia nazębnego i sól umieść w czystej misce miksera stojącego i ręcznie ubijaj, aby połączyć. Zagnieżdż miskę na rondlu, upewniając się, że dno miski nie dotyka wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Podgrzać mieszaninę białka jaj, stale ubijając, aż cukier się rozpuści i mieszanina jest gorąca w dotyku (około 49° na termometrze natychmiastowego odczytu), około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
5
Przenieść miskę do miksera stojącego wyposażonego w nasadkę trzepaczki. Przekręcić mikser na średni i ubijać przez 1 minutę. Zwiększ prędkość do wysokiej i ubijaj, aż utworzą się sztywne, błyszczące szczyty, o 5 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać wanilię i trzepaczką aż tylko włączone, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Przenieś lukier do dużego worka rurowego wyposażonego w 1/2-calową końcówkę rurki gwiazdy i rurkę na babeczki. Broil aż szczyty zaczynają brązowieć, około 20 do 30 sekund-uważnie obserwować, aby uniknąć spalania. (Alternatywnie można użyć palnika kuchennego.)
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
8
Podawać natychmiast lub przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn