Babeczki czekoladowe z polewą miętową
Przepis czekoladowe babeczki z polewą miętową może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Ten przepis służy 18 i kosztuje 32 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukierków miętowych, masło, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki czekoladowe z polewą miętową, Babeczki czekoladowe z polewą miętową, oraz Idealne babeczki czekoladowe z miętowym lukrem twarogowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować babeczki, umieścić brązowy cukier i masło w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości 2 minut lub do dobrze wymieszane.
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, kakao, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól połączyć w misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Mieszankę mąki dodać do mieszanki cukru na przemian z maślanką, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Wymieszaj ekstrakt z wanilii.
Łyżka ciasto do 18 kubki muffin wyłożone papierowymi wkładkami.
Piec w temperaturze 350 przez 12 minut lub do momentu, gdy babeczki powrócą po dotknięciu lekko w środku. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Aby przygotować lukier, połączyć cukier puder, Serek i ekstrakt z mięty pieprzowej w misce, mieszając, aż będzie gładka.
Rozprowadzić około 4 łyżeczki lukru na każdej babeczce; posypać równomiernie cukierkami.