Babeczki czekoladowe z polewą miętową

Babeczki czekoladowe z polewą miętową
Przepis czekoladowe babeczki z polewą miętową może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 48 minut. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 212 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Boże Narodzenie. Mieszanka sody oczyszczonej, sól, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Babeczki czekoladowe z polewą miętową, Babeczki czekoladowe z polewą miętową, oraz Idealne babeczki czekoladowe z miętowym lukrem twarogowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Linia 36 puszki na muffinki z papierem liners.To zrobić ciasto, roztopić 2 patyczki masła i wymieszać z kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wlać wrzącą wodę, wymieszać, aby połączyć, pozostawić do wrzenia na 15 sekund, a następnie zdjąć z ognia i ustawić aside.In w osobnej misce wymieszaj mąkę, cukier i sól. Zestaw aside.In oddzielną małą miskę, wymieszać maślankę, jajka, wanilię i sodę oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać mieszaninę czekolady na mieszaninę mąki i mieszać do połowy połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
4
Wlać mieszaninę jajek i mieszać, aż ciasto się połączy.Napełnij kubki muffin 2/3 pełne i piec przez 18 minut, lub aż zestaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia completely.To zrobić lukier, ubić masło na początek, następnie dodać cukier puder. Ubij na niskim poziomie, dodając śmietanę. Gdy przychodzi razem, dodać zmiażdżone mięty pieprzowe, zastrzegając niektóre do dekoracji. Pokonać lukier na dobre 30 sekund na wysoki, aż będzie lekki i puszysty, dłużej w razie potrzeby.Zmrozić babeczki, jak chcesz, a następnie posypać więcej zmiażdżonych miętówek. Zauważ, że lukier rozwinie lekką "skorupę" na zewnątrz, jeśli zostanie pominięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W48 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn