Babeczki czekoladowe z polewą miętową
Przepis czekoladowe babeczki z polewą miętową może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 48 minut. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 212 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Boże Narodzenie. Mieszanka sody oczyszczonej, sól, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Babeczki czekoladowe z polewą miętową, Babeczki czekoladowe z polewą miętową, oraz Idealne babeczki czekoladowe z miętowym lukrem twarogowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Linia 36 puszki na muffinki z papierem liners.To zrobić ciasto, roztopić 2 patyczki masła i wymieszać z kakao.
Wlać wrzącą wodę, wymieszać, aby połączyć, pozostawić do wrzenia na 15 sekund, a następnie zdjąć z ognia i ustawić aside.In w osobnej misce wymieszaj mąkę, cukier i sól. Zestaw aside.In oddzielną małą miskę, wymieszać maślankę, jajka, wanilię i sodę oczyszczoną.
Wlać mieszaninę czekolady na mieszaninę mąki i mieszać do połowy połączone.
Wlać mieszaninę jajek i mieszać, aż ciasto się połączy.Napełnij kubki muffin 2/3 pełne i piec przez 18 minut, lub aż zestaw.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia completely.To zrobić lukier, ubić masło na początek, następnie dodać cukier puder. Ubij na niskim poziomie, dodając śmietanę. Gdy przychodzi razem, dodać zmiażdżone mięty pieprzowe, zastrzegając niektóre do dekoracji. Pokonać lukier na dobre 30 sekund na wysoki, aż będzie lekki i puszysty, dłużej w razie potrzeby.Zmrozić babeczki, jak chcesz, a następnie posypać więcej zmiażdżonych miętówek. Zauważ, że lukier rozwinie lekką "skorupę" na zewnątrz, jeśli zostanie pominięty.