Babeczki Czekoladowe Wysokie

Babeczki Czekoladowe Wysokie
Czekoladowe babeczki mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 430 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, sodę oczyszczoną, papierowe kubki do pieczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Valentine ' s Surprise Chocolate High Hat Cupcakes, Wysokobiałkowe babeczki czekoladowe z lukrem z masła orzechowego, oraz Zdrowe Trufle czekoladowe (bez cukru, o niskiej zawartości węglowodanów, o niskiej zawartości tłuszczu, o wysokiej zawartości błonnika, wysokiej zawartości białka, bezglutenowe) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz kakao i 2 szklanki wrzącej wody w dużej żaroodpornej misce, mieszając do wymieszania i gładkiej; całkowicie ostudzić. Masło ubić mikserem, aż będzie kremowe; stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Mąkę połączyć z 3 kolejnymi składnikami; dodać do mieszanki masła na przemian z mieszanką kakaową, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać z ekstraktem z czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z CzekoladyEkstrakt Z Czekolady
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Umieść papierowe kubki do pieczenia w 2 (12-cup) patelnie na muffinki i pokryj sprayem do gotowania; łyżka ciasto do filiżanek, wypełniając dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
6
Piec przez 12 do 15 minut. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Aby przygotować ganache, gotuj krem w ciężkim rondlu nonaluminum na średnim ogniu, często mieszając, aż zacznie się para (nie gotować); usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Czekoladę umieścić w szklanej misce. Powoli dodawać gorącą śmietanę do czekolady, ubijając trzepaczką, aż czekolada się rozpuści i dobrze wymieszać. Mieszanina zagęszcza się w miarę schładzania. Sprawia, że około 2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Wypełnij każdą babeczkę czekoladowym Ganache. Aby wypełnić babeczki, włóż koniec drewnianej łyżki lub kołka do środka babeczki, aby zrobić dziurę. Wypełnij plastikową torbę z zamkiem błyskawicznym nadzieniem. Użyj nożyczek lub nożyc kuchennych, aby przeciąć około 1/4 cala z jednego rogu torby; włóż torbę do otworu w babeczce. Ściśnij delikatnie, aż nadzienie znajdzie się na wierzchu każdej babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
10
Aby przygotować lukier czekoladowy, pokonać pierwsze 4 składniki na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając z małą prędkością aż do wymieszania. Beat z dużą prędkością 2 minuty lub aż kremowy. Sprawia, że 3 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
11
Każdą babeczkę zamrozić polewą czekoladową za pomocą metalowej końcówki nr 2D.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
BabeczkiBabeczki
12
Skropić każdy ciepłym czekoladowym Ganache, a na wierzch 1 słodowaną kulką mleczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Słodowane W ProszkuMleko Słodowane W Proszku
CzekoladaCzekolada
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn