Babeczki Czekoladowe

Babeczki Czekoladowe
Czekoladowe babeczki mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia czekolady, cukier, słodko-gorzka czekolada, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Koszerne na wielkanocne czekoladowe babeczki: bez mąki czekoladowe babeczki z polewą czekoladowo-serową, Baby Shower Cupcakes: bananowe czekoladowe babeczki z lukrem z masłem orzechowym Macadamia, oraz All American BBQ Cupcakes: Smoky Chocolate Cupcakes with Sweet Corn Cream Cheese Frosting dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować ciasto, zważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Mąkę połączyć, 1/2 łyżeczki soli, sody oczyszczonej i proszku do pieczenia. Wymieszać w 1/2 szklanki kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Umieścić masło i 1 1/4 szklanki cukru w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać żółtka, 1 na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Wymieszać 1/2 łyżeczki ekstraktu waniliowego. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Dodać mieszankę mąki i maślankę na przemian do mieszaniny masła, zaczynając i kończąc mieszanką mąki, i ubić tylko do połączenia. Roztop niesłodzoną czekoladę i wymieszaj z cieście. Używając czystych, suchych ubijaczy, z dużą prędkością ubijaj 3 białka i 1/4 łyżeczki śmietany Tataru, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż jedną trzecią białek na ciasto. Delikatnie złóż pozostałe białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzona Czekolada Do PieczeniaNiesłodzona Czekolada Do Pieczenia
Krem TatarskiKrem Tatarski
MaślankaMaślanka
Białka JajBiałka Jaj
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
7
Linia 24 kubki muffin z wkładkami cupcake; płaszcz sprayem do pieczenia. Łyżka ciasto do filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
8
Piec w 350 przez 23 minuty lub aż drewniany kilof wstawiony do centrów wychodzi z wilgotnymi okruchami. Schłodzić w patelni 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
10
Aby przygotować lukier, umieść 1 1/3 szklanki cukru, wody i fasoli wanilii w rondlu;doprowadzić do wrzenia. Bez mieszania, gotować 3 minuty lub aż termometr candy rejestruje 250; wyrzucić wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
LukierLukier
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
11
Połącz 3 białka, 1/4 łyżeczki śmietany Tatara i 1/8 łyżeczki soli w dużej misce; używając czystych, suchych ubijaków, ubijaj mikserem z dużą prędkością, aż się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Wlać gorący syrop cukrowy cienkim strumieniem na białka jaj, ubijając z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej; kontynuuj ubijanie, aż mieszanina ostygnie (12 minut). Złożyć w 1/4 szklanki kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
Białka JajBiałka Jaj
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
13
Najlepsze babeczki z lukrem. Golenie słodko-gorzkiej czekolady na matowe babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
14
Właściwe wióry czekoladowe: użyj bloku lub batonika dobrej czekolady do dekoracji czekoladowych loków. Jeśli pocierasz kciukiem powierzchnię dwa lub trzy razy, a następnie ogolisz, loki będą mniej kruche i mniej podatne na pękanie i łamanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
CzekoladaCzekolada
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 33 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn