Babeczki Cytrynowo-Jagodowe

Babeczki Cytrynowo-Jagodowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj babeczek cytrynowo-jagodowych. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 227 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto cytrynowe mix, cukier puder, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 101 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Babeczki jagodowe z lukrem cytrynowym i sosem jagodowym, Babeczki cytrynowo-jagodowe z lukrem cytrynowo-serowym, oraz Babeczki Cytrynowo-Jagodowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191° (350°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
3
W małej miseczce delikatnie wrzucić 2 łyżki suchego ciasta wymieszać z 1 1/2 szklanki borówek do pokrycia; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Ciasto MixCiasto Mix
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
W dużej misce, pokonać pozostałe suche ciasto wymieszać, woda, olej, 1 łyżka startej skórki cytrynowej, jajka i serek z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Złożyć mieszankę jagodową do ciasta. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Piec 17 do 23 minut lub aż topy są złotobrązowe i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Ostudzić 5 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
W średniej misce, ubij cukier puder, masło, 1 łyżeczka skórki cytrynowej, sól, wanilia i 1 łyżka mleka na dużej prędkości o 4 minut lub do gładkiej i dobrze wymieszane, dodając więcej mleka przez łyżeczki do herbaty w razie potrzeby. Frost babeczki z lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dekoruj 1 szklanką jagód, skórką cytryny i liśćmi mięty. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
MiętaMięta
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn