Babeczki Cytrusowe Blackberry
Babeczki z cytrusami z jeżyn mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 242 kalorie, 1G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz Betty lemon Cake mix, cukier puder, liście mięty i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Blue Velvet, BlackBerry Curd i Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes, Babeczki z jeżyn z jeżyn, oraz Sałatka z rukoli jeżyn z cytrusowym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
Dodać i upiec ciasto wymieszać zgodnie z zaleceniami w polu na babeczki, używając wody, oleju i jaj i dodając skórkę z cytryny. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Całkowicie fajne.
W małej miseczce do mikrofalówki umieść 1 szklankę jeżyn. Przykryć; kuchenka mikrofalowa na wysokości od 1 minuty do 1 minuty 30 sekund, mieszając raz, aż zmięknie. Mash z widelcem.
Umieścić sitko nad czystą miską; sitko linii z gazą.
Wlać jagody do sitka; nacisnąć tylną łyżką, aby usunąć nasiona. Rezerwy soku; wyrzucić nasiona i miąższ.
W dużej misce, beat masło i cukier puder z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do wymieszania. Stopniowo dodawaj zarezerwowany sok z jeżyn, bijąc z dużą prędkością, aż lukier będzie gładki i można go smarować. Lodowe babeczki.
Dekoruj dodatkowymi jeżynami i miętą.