Babeczki bezglutenowe Lemon Lover z lukrem cytrynowym
Przepis bezglutenowe Lemon Lover ' s Cupcakes z lukrem Lemon Buttercream może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 20 minut. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 49 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę cytrynową, cukier puder, mieszankę ciasta betty i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cytrynowe babeczki z lukrem cytrynowym, Bezglutenowe babeczki waniliowe z lukrem wegańskim, oraz Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, wymieszać ciasto wymieszać, woda, 1/2 szklanki roztopionego masła, jajka i skórki cytryny tylko do suchych składników są zwilżone. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 18 do 23 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W średniej misce, ubić cukier puder, 1/4 szklanki masła i 1 łyżka soku z cytryny z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości do wymieszania.
Dodaj pozostały sok z cytryny, 1 łyżeczkę na raz, aż będzie kremowy i gładki. Ubić w 1 łyżeczce Skórki. Frost babeczki z lukrem.