Babeczki Bananowo-Czekoladowe
Babeczki bananowo-czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i odebrać banany, półsłodkie czekoladowe chipsy, bogaty & kremowy polewa czekoladowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Babeczki Bananowo-Czekoladowe, Babeczki Kawowe Bananowe Czekoladowe, oraz Babeczki bananowo-czekoladowe z lukrem serowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191° (350°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych kubków na muffinki.
W dużej misce, beat ciasto mix, banany, woda, masło i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Wymieszać z czekoladą. Łyżka ciasto równomiernie do kubków muffin.
Piec 18 do 24 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. Frost babeczki z lukrem. Przechowywać luźno przykryte.