Babeczki Angel Food z malinowym zawirowaniem
Babeczki Angel Food z malinowym zawirowaniem mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 150 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz masło, wodę, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Babeczki Anielskie Cytrynowo-Malinowe, Angel Food Swirl Cake, oraz Babeczki Angel Food dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu połącz 2 1/2 szklanki malin z granulowanym cukrem i gotuj na umiarkowanie wysokim ogniu, miażdżąc jagody, aż będą bardzo miękkie i zepsute, około 5 minut. Przecedzić puree z malin do małej miseczki i wyrzucić nasiona. Powrót puree do rondla.
Dodać pozostałe 1/2 szklanki malin i rozpuszczoną skrobię kukurydzianą i doprowadzić do wrzenia. Gotować, delikatnie miażdżąc jagody, aż nadzienie będzie błyszczące i zagęszczone, około 3 minut.
Ostudzić, a następnie przechowywać w lodówce do firmy, o 1 godzinę.
Zestaw 18 filiżanek muffin foliowych na obramowanej blasze do pieczenia. W małej misce połączyć mąkę tortową z cukrem cukierników. W dużej misce połącz białka z solą, nasionami wanilii i śmietaną Tataru i ubijaj, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj granulowany cukier, 1 łyżkę na raz, aż białka będą jędrne i błyszczące. Mieszankę mąki przesiać na białka w 2 dodatkach, składając delikatnie do włączenia.
Łyżka ciasto do kubków muffin.
Piec przez 13 do 15 minut, przesuwając patelnię od przodu do tyłu, aż babeczki będą sprężyste i złote.
Przenieś babeczki do stojaka, aby ostygły.
Używając drewnianego szaszłyku, przebij otwór o szerokości 1/4 cala w górnej części każdej z babeczek. Za pomocą woreczka z ciastem wyposażonego w gładką końcówkę 1/4 cala, wrzuć do każdej babeczki około 1 łyżki nadzienia.
W małej misce wymieszaj wszystkie składniki. Łyżka mały kawałek glazury nad otworem Malina i niech zestaw, o 5 protokół.
Mżawka i rozłożyć pozostałą glazurę na babeczki i niech zestaw, o 10 protokół.
Przenieść babeczki na talerz i służyć.