Babeczki ananasowo-Kokosowe z lukrem maślano - serowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj babeczek ananasowo-kokosowych z lukrem maślano - serowym. Ten przepis służy 7 i kosztuje $2.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 823 kalorie, 15g białka, oraz 33g tłuszczu. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ptasich gniazd: kulki ze słodowanego mleka w czekoladzie; jasny papier jadalny, krem kokosowy, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Spróbuj Babeczki maślane z lukrem wiśniowo-serowym, Babeczki Ananasowe Z Lukrem Ananasowo-Serowym, oraz Babeczki z cukinią ananasową z lukrem serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kubki do pieczenia w 2 (12-filiżanek) patelniach na muffinki i lekko zalej sprayem do gotowania.
Beat jajka na średniej prędkości z mikserem elektrycznym 2 minuty.
Dodać śmietanę i kolejne 3 składniki, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Dodać ciasto mix, i pokonać z małą prędkością tylko do wymieszane. Łyżka ciasto do przygotowanych kubków, wypełniając trzy czwarte pełne.
Piec w temperaturze 325 przez 25 do 27 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie ostudzić (około 45 minut).
Zbierz centra babeczek, używając 1-calowej kulki melonowej i pozostawiając 1/2-calową krawędź wokół krawędzi. Wyrzucić lub zarezerwować Centra do innego użytku. Łyżka czubata łyżka ananasa wypełniającego środek każdej babeczki.
Babeczki z maślano - serowym lukrem.
Babeczki z ciasta ananasowo-marchewkowego z lukrem maślano-serowym: Pomiń maślankę i śmietanę kokosową. Przygotuj przepis zgodnie z Instrukcją w Kroku 2, dodając 1 szklankę drobno startej marchwi; 1 (8-oz.) można rozgnieciony ananas w soku, dobrze odsączone; 1/2 szklanki drobno posiekane tosty pekan; 1/4 szklanki oleju roślinnego; 1 łyżeczka. zmielony cynamon; i 1/2 łyżeczki. zmielony imbir przed dodaniem mieszanki tortowej, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Postępuj zgodnie z przepisem.