Babeczki świąteczne

Babeczki świąteczne
Przepis na babeczki świąteczne można przygotować w około 55 minut . Za 3,75 dolara za porcję otrzymujesz deser dla 12 osób. Jedna porcja zawiera 740 kalorii , 4 g białka i 13 g tłuszczu . Ten przepis z Foodnetwork ma 128 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz pod ręką barwnik spożywczy, cukier puder, ekstrakt z mięty pieprzowej i kilka innych składników, możesz go zrobić. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie można ulepszyć. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak ciasteczka świąteczne , świąteczny poncz jajeczny i świąteczny dressing kiełbaskowy .

Instrukcje

1
Zobacz jak przygotować ten przepis.
1
Piecz zgodnie z instrukcją na opakowaniu babeczek, dodając do ciasta 1/2 łyżeczki ekstraktu z mięty pieprzowej i zastępując wodę sokiem z białej żurawiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niebieskie Laski Cukrowe, Kształt Litery „U” Odłamany W Celu Utworzenia „uchwytu Kubka” I Prosta Część Połamana Na Małe KawałkiNiebieskie Laski Cukrowe, Kształt Litery „U” Odłamany W Celu Utworzenia „uchwytu Kubka” I Prosta Część Połamana Na Małe Kawałki
Sok Z Białej żurawinySok Z Białej żurawiny
Sok Z Białej żurawinySok Z Białej żurawiny
4 Babeczki4 Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
1
Napełnij woreczek strunowy lukrem. Odetnij mały róg woreczka i wyciśnij lukier na każdą babeczkę, aby wyglądała jak bita śmietana na wierzchu „kubeczka”.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
4 Czerwone Gumy Do żucia4 Czerwone Gumy Do żucia
1
Zrób małą dziurkę w boku każdej babeczki za pomocą pałeczki lub wykałaczki i wypełnij dziurkę lukrem królewskim. Włóż jeden koniec cukierkowej laski w kształcie litery „U” do dziurki, a drugi koniec do lukru, aby zrobić ciasto „w kubku”.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone Gumy Do żuciaCzerwone Gumy Do żucia
1/2 Pojemnika Białego Lukru1/2 Pojemnika Białego Lukru
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Galaretka Z Pomarańczy Pokrojona W Kliny, Idealna Na NosGalaretka Z Pomarańczy Pokrojona W Kliny, Idealna Na Nos
2
Posyp pokruszonymi kawałkami laski cukrowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na NosiePomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na Nosie
1
Za pomocą noża do masła lub szpatułki lekko posmaruj babeczki lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
8 Niebieskich Czekoladek W Cukrowej Otoczce Lub Niebieskich Fasolek żelkowych8 Niebieskich Czekoladek W Cukrowej Otoczce Lub Niebieskich Fasolek żelkowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelkiCzekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelki
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2
Rozpłaszcz dużą piankę na papierze woskowanym dłonią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WykałaczkiWykałaczki
3
Przekrój drugą piankę na pół w poziomie, a następnie ułóż pierwszą połowę płasko na pierwszej piance, aby utworzyć tułów, a następnie drugą na boku, aby utworzyć głowę. Przeciągnij patyczek precla lub wykałaczkę przez spód, aby zabezpieczyć pianki i wbij je w górę babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki4 Małe Cienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
4
Za pomocą lukru królewskiego przymocuj kropki dekoracyjne na cieście w formie oczu i guzików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
5
Dodaj kawałek pomarańczy wycięty z cukierka, który będzie stanowić nos.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
1
Za pomocą noża do masła lub szpatułki lekko posmaruj lukrem każdą babeczkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelkiCzekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelki
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2
Przełam precle na pół i włóż je na wierzch każdej babeczki, aby zrobić poroże. Użyj niebieskich czekoladek w cukrowej otoczce, aby zrobić oczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Grubych Precli Połamanych Na KawałkiOpakowanie Grubych Precli Połamanych Na Kawałki
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
3
Odetnij owoc za podstawę, aby zrobić z niego usta, a na środku umieść czerwonego cukierka, który będzie stanowił nos.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Lukru Waniliowego3 Szklanki Lukru Waniliowego
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
4
Za pomocą miksera ubij białka z sokiem z cytryny lub ekstraktem, aż powstanie piana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
5
Dodaj przesiany cukier puder i ubijaj na niskich obrotach, aż masa będzie połączona, gładka i lśniąca. Zmień na wysokie obroty i ubijaj około 5 minut, aż masa będzie sztywna i lśniąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
6
Jeśli chcesz, dodaj barwnik spożywczy i przełóż masę do rękawa cukierniczego, aby wycisnąć ją na ciasteczka lub ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn