Babeczka waniliowa z polewą jeżyn

Babeczka waniliowa z polewą jeżyn
Babeczka waniliowa z polewą jeżyn jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 9. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, jeżyny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Vanilla Cupcake-najlepszy test babeczek waniliowych wypiekanych przez 50 piekarzy i liczących, Nadziewane tosty francuskie z jeżyn z polewą jeżyn, oraz Cytrynowa Babeczka z jeżyn maślanych.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia1
Magazyn