Babcie Gingersnaps
Gingersnaps babci to bezmleczne przepis z 36 porcjami. Ten deser ma 79 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1115 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sodę oczyszczoną, jajko, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 29%. Podobne przepisy to Gingersnaps, Gingersnaps, oraz Gingersnaps.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce, śmietana razem margarynę i 1 szklanka białego cukru, aż będzie gładka. Beat w jajku i melasy, aż dobrze wymieszane.
Połączyć mąkę, imbir, cynamon, sodę oczyszczoną i sól; wymieszać z mieszaniną melasy, aby utworzyć ciasto.
Rozwałkuj ciasto na 1 calowe kulki i zwijaj kulki w pozostałym cukrze.
Umieść ciasteczka 2 cale od siebie na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek.
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na blasze do pieczenia przez 5 minut przed wyjęciem do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia.