Babcine Chardon z Kurczakiem to danie główne dla 8 osób. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 30 g białka i 12 g tłuszczu. Za 1,63 USD za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Allrecipes ma 15 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka bułki tartej, soli i pieprzu, natki pietruszki i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał dobry wynik łyżeczkowy wynoszący 65%. Podobne przepisy obejmują Zapiekanka z kurczakiem babci, Zupa z kurczaka jest lepsza niż mojej babci i Zapiekanka z kurczakiem babci.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 190 stopni C (375 stopni F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasto Na Głębokim Talerzu
2
W płytkiej misce ubij jajko solą, pieprzem i 1 łyżeczką czosnku w proszku. W osobnym naczyniu wymieszaj bułkę tartą z 1 łyżeczką sproszkowanego czosnku i parmezanem. Odłożyć na bok.