Azjatyckie Pitas z Indyka

Azjatyckie Pitas z Indyka
Jeśli masz około 20 minut do spędzenia w kuchni, azjatycki pitas z indyka może być doskonałym przepisem bez nabiału do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 23 g białka , 10 g tłuszczu i łącznie 328 kalorii . Za 1,24 USD za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Udaj się do sklepu i kup olej rzepakowy, sos sojowy, indyka i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 50% . Curry Pitas z indyka , Grillowany Pitas z indyka i Waldorf Pitas z indyka są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na patelni z powłoką nieprzywierającą podsmaż czerwoną paprykę, cebulę i czosnek na oleju rzepakowym, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Posypać skrobią kukurydzianą, curry i cayenne; mieszaj, aż się zmiesza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
3
Dodaj wodę, sos sojowy, miód i olej sezamowy; mieszaj, aż się zmiesza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4
Dodaj indyka. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub do momentu, aż lekko zgęstnieje. Przełóż łyżką na połówki pity.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
KuchnieAzjatyckie
Magazyn