Azjatycki stek z flanki Stir-Fry może być tylko Azjatyckie przepis, którego szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 323 kalorie, 29g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Za $2.79 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 6. Przynosi ci smak domu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Jest idealny do valentin day. Mieszanka czosnku, octu ryżowego, skrobi kukurydzianej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Azjatycki Stek Z Flanki Stir-Fry, Stek Z Flanki Stir-Fry, oraz Stek z flanki z przystawką i szparagami.
Instrukcje
1
W dużej misce moczyć makaron we wrzącej wodzie przez 10 minut. W międzyczasie w małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą, sos sojowy, ocet, sos hoisin, imbir, czosnek, sól i pieprz do wymieszania; odstawić.
Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to świetny wybór na stek z flanki. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
Nasze MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir otwiera się aromatami lawendy i boysenberry, które ustępują miejsca smakom ciemnej wiśni i granatu. To soczyste wino ma jedwabiste odczucie w ustach, otoczone subtelnymi nutami dębu z beczki.