Azjatycki rosół z tofu i ryżem

Azjatycki bulion z tofu i ryżem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 656 kalorii, 16G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Mieszanka oleju sezamowego, przetworzonego ryżu, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Makaron azjatycki w bulionie z warzywami i Tofu, Tofu z pestkami dyni z rosołem z trawy cytrynowej, makaronem ryżowym i jajkami w koszulce, oraz Rice Cooker Azjatycka Zupa Z Makaronem Z Tofu.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotować wodę i bulion; dodać groszek, tofu i imbir. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 5 minut. Wymieszać w ryżu i kolendry; gotować 3 minuty lub aż do dokładnie ogrzane. Chochla 1 1/3 szklanki zupy do każdej z 4 misek.
Skropić każdą porcję z 1 1/2 łyżeczki sosu sojowego, 1 1/2 łyżeczki octu ryżowego, i 1 1/2 łyżeczki oleju.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Leo Steen Saini Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.