Azjatycka Wołowina z Baby Bok Choy
Azjatycka Wołowina z Baby Bok Choy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 54 kalorie. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, baby bok choy, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Azjatycka Wołowina z Baby Bok Choy, Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, oraz Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na dużym ogniu.
Dodaj bok choy, papryka, pół czosnku i 1 łyżeczka. imbir; smażyć 1 min. Wymieszać w bulionie; przykryć. Dusić 3 do 5 min. lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące-delikatne.
Przełożyć na talerz; przykryć, aby się ogrzać.
Połączyć mięso, dressing, sos sojowy, i pozostałe czosnek i imbir.
Podgrzej tę samą patelnię na dużym ogniu.
Dodać mieszankę mięsną; smażyć 3 do 4 min. albo dopóki mięso nie zostanie zrobione. Łyżka mięsa i sosu do warzyw.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.