Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj azjatyckiej wołowiny z Baby Bok Choy. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.86 za porcję. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 25g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 69 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, baby bok choy, bulion wołowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć świeży piernik można śledzić to danie główne z Piernik Z Owocowym Kompot jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Azjatycka Wołowina z Baby Bok Choy, Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, oraz Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy.
Instrukcje
1
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj bok choy, papryka, pół czosnku i 1 łyżeczka. imbir; smażyć 1 min. Wymieszać w bulionie; przykryć. Dusić 3 do 5 min. lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące-delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Bok Choy
Papryka
Czosnek
Imbir
Bulion
3
Przełożyć na talerz; przykryć, aby się ogrzać.
4
Połączyć mięso, dressing, sos sojowy, i pozostałe czosnek i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy
Czosnek
Imbir
Mięso
5
Podgrzej tę samą patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodać mieszankę mięsną; smażyć 3 do 4 min. albo dopóki mięso nie zostanie zrobione. Łyżka mięsa i sosu do warzyw.
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.