Azjatycka surówka z orzeszkami ziemnymi i mandarynkami
Azjatycka surówka z orzeszkami ziemnymi i mandarynkami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 384 kalorie, 9g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje $1.49 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, sos sojowy, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pomarańcze z kurczaka i mandarynki, Letnie sałatki z mandarynkami, oraz Sałatka brokułowa z mandarynkami i nerkowcami dla podobnych receptur.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Birichino Jurassic Park Vineyard stare winorośle Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.