Azjatyckie Slaw z Ginger Peanut Dressing jest a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.63 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz orzeszki ziemne, kapustę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1737 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Azjatycka Slaw Z Imbirowym Sosem Orzechowym, Sałatka z kapusty azjatyckiej z sosem Bazyliowo-imbirowym, oraz Azjatycka Sałatka z orzechami nerkowca, gruszką i imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki dressingu w średniej misce. Mieszaj, aż masło orzechowe się rozpuści. Odstawić.
Odstawić co najmniej dziesięć minut, więc warzywa mają szansę namoczyć dressing. Smak i dostosować przyprawy z solą lub sosem Sriracha, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sriracha
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. The Winery of Good Hope Bush Vine Chenin Blanc z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.