Azjatycka Sałatka z kurczaka sałata kubki to bez glutenu i bez nabiału danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 257 kalorii, 19g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 18% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powie, że trafił na miejsce. Jeśli masz kolendrę, sól, gotowe do użycia grillowane paski z piersi kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pieprz można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Azjatycka Sałatka Z Kurczaka Sałata Kubki, Pikantne Azjatycko-Kurczakowo - Sałatkowe Kubki Do Sałaty, oraz Azjatycka Sałatka Z Tuńczyka Sałata Kubki.
Instrukcje
1
W małej misce ubijamy pierwsze siedem składników. W dużej misce połączyć kurczaka, ogórki, pieprz, cebulę i marchewkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Słonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Mżawka z opatrunkiem; wrzucić do płaszcza. Schłodzić do podania.
3
Podawać na liściach sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze typy dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i dania-oczywiście-ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Rezerwat de Morgenzon Chenin Blanc z oceną 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Dekadencki złoty z zielonymi odcieniami, ten Chardonnay wykazuje aromaty prażonej brioche z pikantną marmoladą. Na podniebieniu wyłania się szkielet limonki i trawy cytrynowej z nutami kwiatowymi wiciokrzewu i frangipani. Ciepła, bogata wanilia i kremowy migdałowy niuans pozostają na finiszu.