Azjatycka Sałatka z kurczakiem z groszkiem i Bok Choy

Azjatycka Sałatka z kurczakiem z groszkiem i Bok Choy jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 27g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka baby bok choy, przyprawiony ocet ryżowy, ogórek gorący i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Azjatyckie warzywa Stir-Fry z groszkiem cukrowym i Baby Bok Choy, Azjatycka Sałatka z makaronem z bakłażanem, groszkiem cukrowym i sosem limonkowym, oraz Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe.
Instrukcje
Napełnij średnią patelnię osoloną wodą; doprowadzić do wrzenia.
Dodać piersi z kurczaka, gałązki kolendry, i cała zielona cebula; zmniejszyć tomedium ciepła i kłusować kurczaka aż tylko gotowane przez, o 20 protokół. Za pomocą szczypiec, przenieść kurczaka na talerz; cool.
Dodaj groszek snap do tej samej patelni; zwiększyć ciepło do HIGHi gotować, aż chrupiące przetargu, o 1 minutę.
Odcedzić; spłukać groszek pod zimną wodą. Wyrzucić całą zieloną cebulę i gałązki kolendry. Grubo rozdrobniony kurczak. Wrzucić kurczaka, posiekaną kolendrę, posiekaną zieloną cebulę, groszek snap, a następnie 3 składniki w dużej misce.
Ubić ponzu, ocet, olej i imbir w małej misce.
Dodać sos do sałatki; wrzucić do płaszcza. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
* Dostępne w sekcji Asian foods w niektórych supermarketach i na rynkach azjatyckich.