Azjatycka Sałatka z kurczakiem, kapustą i makaronem
Azjatycka Sałatka z kurczakiem, kapustą i makaronem jest bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 646 kalorii, 32G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 121 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz Lite Azji sezam dressing, zielona cebula, mieszanka coleslaw, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać mieszankę przypraw można śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Azjatycka Sałatka z kurczakiem z makaronem celofanowym, Azjatycka sałatka z kurczakiem i kapustą, oraz Sałatka Z Azjatyckiej Kapusty Drobiowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron rozbić na małe kawałki w dużej misce.
Dodać mieszankę coleslaw, kurczaka, cebulę i orzechy; lekko wymieszać. Odrzuć Pakiet przypraw z mieszanki zupy lub rezerwy do innego użytku.
Ubij masło orzechowe i dressing z trzepaczką do wymieszania.
Dodać do sałatki; lekko wymieszać.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Leo Steen Saini Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.