Azjatycka Pikantna Tapenada
Azjatycka pikantna Tapenada może być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 56 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka sosu Sriracha, olej z orzeszków ziemnych, oliwki kalifornijskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Azjatycki Burger z kurczaka z pikantnym majonezem z trawy cytrynowej i marynowaną azjatycką sałatką, PIKANTNA TURECKA TAPENADA, oraz Pikantny bakłażan i papryka Tapenade-Dip.
Instrukcje
Umieść wszystkie składniki tapenady w robocie kuchennym i pulsuj, aż drobno posiekasz. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę.Tymczasem dla dippers, Rozgrzej piekarnik do 204° i linia 2 blachy do pieczenia z folią.
Pokroić na pół i ułożyć na blasze do pieczenia; zalać oliwą z oliwek i lekko doprawić solą.
Piec przez 5 minut lub do złotego koloru.Na kubki, Rozgrzej piekarnik do 177°. Spray wygrał ton owijki po obu stronach z oliwy z oliwek gotowania sprayu.Naciśnij na 24 mini kubki muffin, naciskając aż do dołu.
Piec przez 10 do 12 minut lub do złotego koloru; ostudzić.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 36 dolarów za butelkę.
![David & Nadia Chenin Blanc]()
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.