Azjatycka Gruszka Slaw

Azjatycka Gruszka Slaw
Azjatyckie Gruszka Slaw wymaga o 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 41 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 6 i kosztuje 39 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka chile, szalotki, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Azjatycka Gruszka Slaw, Kantalupa, Mango i Azjatycka Gruszka Slaw, oraz Azjatycka Sałatka z orzechami nerkowca, gruszką i imbirem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obierz sznurki z selera z obieraczką do warzyw w kształcie litery Y i pokrój seler na zapałki o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SelerSeler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
2
Wymieszać sok, ocet, imbir i wymieszać z selerem naciowym i pozostałymi składnikami z solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
OcetOcet
SelerSeler
ImbirImbir
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut przed podaniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn