Awokado Nadziewane Owocami Morza
Awokado nadziewane owocami morza jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 2 porcjami. Ta przystawka ma 270 kalorii, 15g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka majonezu, mięsa krabowego, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Awokado Nadziewane Owocami Morza, Pieczone Owoce Morza Nadziewane Awokado # BrunchWeek, oraz Awokado Z Pieczonych Owoców Morza.
Instrukcje
W misce, wymieszać kraba, krewetki, ogórek, majonez, i pietruszka. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć i schłodzić do podania.
Pokrój awokado wzdłuż i usuń dół. Miąższ miąższu awokado, pozostawiając około 1/2 cala na skórce. Łyżka mieszanki owoców morza do wydrążonych centrów połówek awokado.