Awesome Turkey Giblet Stock
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać niesamowite Podrobu indyka czas spróbować. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz seler, pieprz, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Podrobów Z Indyka, Podrobów Z Indyka, oraz Sos Z Indyka.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz szyję i podroby (z wyjątkiem wątroby), 6 szklanek wody, seler, marchew, cebula, skórka mandarynki, liść laurowy i ziarna pieprzu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień i nadal gotować na wolnym ogniu, od czasu do czasu odtłuszczając pianę przez 1 godzinę.
Dodać wątróbkę i nadal gotować na wolnym ogniu przez dodatkowe 30 minut.
Przecedzić wywar przez drobne sito do miski. Zaparkuj wątróbkę na kiełbasę, jabłko i suszoną żurawinę. Zarezerwuj szyję i pozostałe podroby na sos. Powinno być około 3 filiżanek zapasu. Jeśli jest więcej, gotuj na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do około 3 filiżanek; jeśli jest mniej, dodaj wystarczającą ilość wody do odmierzenia około 3 filiżanek.