Avocado Salsa Verde
Awokado Salsa Verde może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.49 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 172 kalorie, 3G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz awokado, sok z limonki, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa, Salsa Verde Z Awokado, oraz Avocado Salsa Verde dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obrać łuski z pomidorów i spłukać zimną wodą, aż nie będą już lepkie.
Pokroić na kawałki i umieścić w robocie kuchennym.
Dodać cebulę, czosnek i pieprz serrano; proces aż mieszanina jest bardzo drobno posiekane.
Dodać kolendrę i sok z limonki; proces do drobno posiekane.
Dodać awokado i sól; pulsować aż do wymieszania.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.