Asian Vegetable Meat Roll
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. Ten przepis służy 6. Jeśli 1,81 zł za porcję spada w Twoim budżecie, Azjatycka bułka z mięsem warzywnym może być ogromnym bezmleczne przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, mieloną wołowinę, mielony imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Roladki Mięsne, Banalna Bułka Z Mięsem, oraz Bułka Z Mięsem Brokułowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray brojler Pan rack z gotowania sprayu.
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem kasztanów wodnych, grzybów i pimientos. Kształt mieszanki na prostokąt 12x10 cali na papierze woskowanym.
Pozostałe składniki wymieszać.
Rozłóż mieszaninę wołowiny w ciągu 1 cala krawędzi; naciśnij do mieszanki wołowiny.
Zwiń, zaczynając od wąskiego końca, używając woskowanego papieru do zwijania. Szczypta krawędzie i końce do uszczelnienia.
Umieść rolkę, szew w dół, na stojaku w patelni brojlerów.
Piec 1 godzinę do 1 godziny 15 minut lub aż nie będzie już różowy w środku i sok z wołowiny jest jasne (mięso termometr powinien osiągnąć co najmniej 71°).
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.