Asian Vegetable Meat Roll

Asian Vegetable Meat Roll
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. Ten przepis służy 6. Jeśli 1,81 zł za porcję spada w Twoim budżecie, Azjatycka bułka z mięsem warzywnym może być ogromnym bezmleczne przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, mieloną wołowinę, mielony imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Roladki Mięsne, Banalna Bułka Z Mięsem, oraz Bułka Z Mięsem Brokułowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray brojler Pan rack z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem kasztanów wodnych, grzybów i pimientos. Kształt mieszanki na prostokąt 12x10 cali na papierze woskowanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany WodneKasztany Wodne
GrzybyGrzyby
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona PaprykaCienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
3
Pozostałe składniki wymieszać.
4
Rozłóż mieszaninę wołowiny w ciągu 1 cala krawędzi; naciśnij do mieszanki wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
WołowinaWołowina
5
Zwiń, zaczynając od wąskiego końca, używając woskowanego papieru do zwijania. Szczypta krawędzie i końce do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
6
Umieść rolkę, szew w dół, na stojaku w patelni brojlerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
7
Piec 1 godzinę do 1 godziny 15 minut lub aż nie będzie już różowy w środku i sok z wołowiny jest jasne (mięso termometr powinien osiągnąć co najmniej 71°).
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
8
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn