Azjatycka Slaw może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje 65 centów za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka imbiru, ocet ryżowy, kiełki fasoli mung i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Azjatycki Burger z kurczaka z pikantnym majonezem z trawy cytrynowej i marynowaną azjatycką sałatką, Asian slaw, oraz Asian Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce ubić ocet ryżowy i kolejne 5 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Dodać kapustę napa i kolejne 4 składniki; wrzucić do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Napa
3
Przykryć i przechowywać w lodówce 2 godziny zmiękczyć kapustę. Tuż przed podaniem wymieszać w paski gruszki i, w razie potrzeby, kiełki.
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.