Asian Slaw
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Asian Slaw. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 317 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona sezamu, olej canolan, smażony makaron chow mein i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Azjatycki Burger z kurczaka z pikantnym majonezem z trawy cytrynowej i marynowaną azjatycką sałatką, Asian Slaw, oraz Asian slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać ocet ryżowy, olej rzepakowy, olej sezamowy i nasiona sezamu.
Dodaj slaw mix, kiełki fasoli i smażony makaron. Rzucać, aby połączyć.
Umieść w lodówce na 15 minut, aby smaki się stopiły.
Podawać z dodatkiem smażonego makaronu.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, wino. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino
To piękne wino jest cudownie spójne rocznik po roczniku. Otrzymujemy najwyższej jakości owoce Chenin Blanc z rancza Wilsona w Clarksburgu, co pozwala nam produkować wyraziste, dopracowane i pyszne wino. Na początku Zawirowania aromaty białej gruszki, ananasa i banana wyrastają do przodu ze szklanki. Na podniebieniu wino jest orzeźwiające smakami dojrzałej mandarynki i brzoskwiń. Odczucia w ustach są żywe, ale bogate i mają subtelną kremowość. Fermentacja w 100% ze stali nierdzewnej gwarantuje świeżość owoców, które fani tego wina docenili przez lata. To kwintesencja letniego napoju i idealne wino do połączenia ze świeżymi ostrygami!