Asian Flank Steak Stir-Fry

Asian Flank Steak Stir-Fry
Need a dairy free main course? Azjatycki stek flanka Stir-Fry może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 14g białka, oraz 8G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz stek z flanki wołowiny, olej sezamowy, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Asian Flank Steak Stir-Fry, Stek Sezamowy Stir Fry, oraz Azjatycki Stek Z Flanki dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to dwie winorośle Columbia Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 7 dolarów.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
KuchnieAzjatyckie
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn