Arroz con Gandules (ryż z gołębim groszkiem)
Arroz con Gandules (ryż z gołębim groszkiem) jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oleju annatto, ryż, mniej sodu bulion wołowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Arroz con Gandules (ryż z gołębim groszkiem), Arroz con Gandules (ryż z gołębim groszkiem), oraz Arroz Con Gandules (ryż i groch gołębi).
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, czosnek, i wieprzowina; smażyć 5 protokół. Wymieszać z ryżem.
Dodać wodę i kolejne 4 składniki (przez bulion); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta i ryż jest miękki. Wymieszaj oliwki, kolendrę i groszek.